Loading...

Honorarium en kosten

2018


"Het inschakelen van een advocaat-specialist kan zelfs kostenbesparend werken!"

Wie in een procedure is of wordt betrokken, heeft al genoeg zorgen aan zijn hoofd. Niemand zit dan ook nog eens op soms hoge advocaatkosten te wachten.

Onze advocaten richten zich derhalve op een efficiënte behandeling van uw zaak. Het geschil dient zo optimaal mogelijk in uw voordeel te worden beslecht. Dit vergt echter wel serieuse bestudering van uw zaak.

Wij bieden u dan ook geen standaard 'online-paketten' aan, waarbij u uiteindelijk vaak zelfs duurder uit bent dan deskundige rechtsbijstand door een specialist op basis van ons uurtarief. 

Ons uurtarief bedraagt € 200,- (2018) exclusief 21% btw.

In tegenstelling tot veel van onze collega's brengen wij dus géén extra opslag algemene kantoorkosten in rekening van doorgaans 6%.

Wel berekenen wij de kosten aan u door die wij voor de behandeling van uw zaak moeten maken, zoals kosten deurwaarder, leges en/of griffierecht.

Met het oog op transparante dienstverlening is iedere declaratie voorzien van een duidelijke verrichtingenstaat. Waar mogelijk geven wij een indicatie van de aan uw zaak te besteden tijd.

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing onze algemene voorwaarden.